Friday, December 2, 2011

Mohammad Adam haiqal

assalamualikum, baru jer lepas solat Jumaat hari nie alhamdulillah masih mampu lg melangkah ke rumah allah untuk menunaikan tuntutannya. Insyallah selagi ada hayat dikandung badan dan kekuatan langkah ini akan diteruskan.
Ok ler hari nia saya nak sambung cite pasal my son anak no.2 Mohamad Adam Haiqal tahun depan yg bakal menjelang dalam beberapa minggu jer lagi nie nama manja saya call dia Adam jer. Adam akan masuk 6 tahun nexr year. haa nie ler Mohamad Adam haiqal biasa ler anak lelaki mcm nie ler kadang2 ikutkan jer apa kehendak dia tapi kadang2 tu kena bertegas jgk.

Mohamad Adam haiqal nie dilahirkan di Kuala Kangsar Perak pada 8 Jun 2006 masa tu saya dekat klang bertugas so bila dapat call yang wife nak deliver dia cakap "dah nak bersalin nie bang" kita dah tak senang duduk tambah lagi klu dari klang nak ke kuala kangsar tu bukan sejam @ setengan jam makan 3-4 jam jgk. Bila dah dapat info jer terus ambik EL terus lompat masuk kete tekan minyak masuk highway PLUS tekan minyak smp habis dari klang jam 4 pg smp kuala kangsar kat hospital jan 7 pg laju ler jgk tapi klu kete saya tu ferarri mungkin setengah jam boleh make it rasanya tapi sekadar wira a/b 1.5 tu boleh tahan jgk tuu.
Nie ler gambar si Adam dgn kakak dia Nurin, masa tu Adam baru jer 5 bulan rasanya Nie kat rumah arwah mak Kg Kroh Hulu....
Nie Adam dah masuk walker dah dekat 1 tahun so byk le benda2 yg pecah time nie...
haa yg nie masa dia demam tgk tu nak kasi ubat bukan main lagi susah...nie dah pandai duduk dah 1 thn lebih...
Adam dah 2 tahun...dah pandai bergaya dah...
Nie gambar masa kat Tugu Negara...tahun 2008
Adam at swimming lesson masa nie ada 3-4 kali nak lemas jgk nie tp tak penah nak serik....
My Champion masa nie dia dpt no 1 sukan tadika dia...
Next year Adam ada 1 thn lagi pakai baju nie pastu dah kena mcm ayah, Ibu dan kakak jgk ler keluar pg  balik ptg nak buat mcm manerkan dah trend hidup kat malaysia mcm tuu klu kita org kaya duduk umah jer org dtg keje atau ajar ngan kita betul tak..
This is latest pic of Adam Real Madrid FC...So bila dah 2nd kid nie aku lagi kurang idea nak cite pasal apa sebab makin dia org membesar makin jauh aku dari dia org...So masa yang diperuntukkan pada dia org amat terbatas sekali...klu boleh aku garb peluang jadi cikgu dulu lg bagus pegi sekolah dgn dia org balik sekolah boleh jumpe dia org dan byk masa dapat diluangkan dgn dia org semua huhuhuhu
Ok ler dah smp masanye aku berenti disini nak bersiap balik kuala kangsar tgk nurin mak dia hantar duduk dgn tok dia sepanjang cuti sekolah nie dia mana penah berenggang dgn mak dia...klu dgn ayah dia selalu ler so next nnt aku cite my latest princess Nurin Damia Qistina special sgt dia nie...byeee